17.12.2021

ARALIK AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI NAZIMİYE İLÇEMİZDE YAPILDI

Aralık Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleşti. İl Müftümüz Sn. Şevket Dilmaç'ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı  Hacı Eşref Gökçe, Nazımiye İlçe Müftümüz Abdüsselam Porsnok, Çemişgezek İlçe Müftüsü İsmail Güven, Mazgirt  İlçe Müftüsü Saim Özbakır, Pertek İlçe Müftüsü Mustafa Fırat, Hozat İlçe Müftüsü Süleyman Melikoğlu ve Ovacık İlçe Müftüsü Mehmet Kırmızıgül katıldı.
Toplantıda gündeme dair konular değerlendirildi. Toplantı sonrası Ahmet Şükrü camiinde
öğle namazında  cemaatle namaz kılındıktan sonra İl Müftümüz Şevket Dilmaç ve beraberindeki müftülerimiz Nazımiye Kaymakamı Sn.Uğur Tutkan, İlçe Jandarma Komutanı Sn.Muhittin Demir ve İlçe Emniyet Amiri Sn.Selim Vural'ı ziyaret ettiler. Akabinde Esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundular.