10.06.2022

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Tunceli tarihinde ilk defa Pertek İlçe Müftülüğü Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda Hafız olan 8 öğrencimiz için düzenlediğimiz 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katılmak üzere İlçemize geldi

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Tunceli tarihinde ilk defa Pertek İlçe Müftülüğü Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayarak Hafız olan 8 öğrencimiz için düzenlediğimiz 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katılmak üzere İlçemizin tarihi camilerinden Çelebi Ağa Camiimize geldi. Diyanet İşleri Başkanımızı ve protokol üyelerini başta İlçe Kaymakamımız Sn. Yunus Emre FIRAT, İlçe Müftümüz Sn. Mustafa FIRAT, İlçemizin siyasi parti temsilcileri ve Pertek Halkı karşıladı.