25.11.2022

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TDV PERTEK KADIN KOLLARI ORGANİZESİNDE HAFIZLIK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAFIZLIK BELGE TAKDİM PROGRAMI DÜZENLEDİ.
Müftülüğümüze bağlı Pertek Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursunda Hafızlıklarını tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın hafızlık sınavında başarılı olup belge almaya hak kazanan 2 öğrencimiz için Cuma Namazı öncesinde Çelebi Ağa Camiinde Hafızlık Belge takdim programı yapıldı.
Programa İlçe Kaymakamı Sayın Yunus Emre FIRAT, İlçe Müftümüz Sayın Mustafa FIRAT, Öğrenci Velileri, İlçe Merkez Muhtarları, Kur'an Kursu öğreticileri, Eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz ve Pertek Halkı katıldı.
Pertek Yatılı Erkek Kur'an kursu Hafızlarından Hafız Abdullah DAĞOĞLU'nun gerçekleştirdiği Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftümüz Mustafa FIRAT bir konuşma yaptı ve Hafızların başarısından dolayı kendilerini, ailelerini ve kurs hocalarını tebrik etti. Müftülüğümüz bünyesinde 2022 yılı içerisinde ikinci kez hafız vermiş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftüsü FIRAT, Hafızlarımızın Hafızlıklarını her daim muhafaza etmelerini, elde etiklikleri bu makamlarını korumalarını, hayatlarını da bu istikamet üzere yaşamaları tavsiyesinde bulundu.
Daha sonra İlçe Kaymakamı Sayın Yunus Emre FIRAT Hasan Altungök'e mezuniyet belgesini takdim etti. Hafızımızı çeyrek Altın ile ödüllendirdi. TDV Pertek Kadın Kolları Koordinatörümüz ve aynı zamanda İlçe Müftümüzün eşi Sayın Tuna FIRAT'ta  Abdullah Dağoğlu Hafızımıza çeyrek altın takdim etti. Ayrıca İlçe Kaymakamımız, Hafızlarımızın hocası Fethi ALP'e çiçek takdiminde bulundu. İlçe Müftümüz Sayın Mustafa FIRAT'ta Hafızlarımızın anne ve babalarına hediyeler takdim etti.