10.10.2024

PERTEK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ KÜLLİYEMİZDE İLK DİYANET GENÇLİK BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Pertek İlçe Müftülüğü Külliyemizde Diyanet Gençlik olarak ilk gençlik buluşmamizi gerçeklestirdik.Diyanet işleri Başkanliğının gençlik dergisi olan "Geçerken" üzerinden gençlerle dünyadaki zulüm ve zulmün zirvede yaşandığı Filistin konuşuldu.

Gençlerimizin fikirlerini çözüm arayışlarını dinlediğimiz buluşmada; yapacağımız güzel işlerle, söyledigimiz hayır sözlerle ve kalbimizde diri tuttuğumuz imanımızla bu zulmü haykırmaya devam edip teslim olmayacağımız yinelendi.

Bu güzel buluşmanin gerçekleşmesi adına emeğini esirgemeyen Kur'an Kursu Öğreticimiz Fadime AYCAN'a, iyilik gönüllüsü Ayşegül YILDIRIM'a ve AİHL Müdür Yardımcısı Sümeyra ATEŞ'e, Pertek İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik adına teşekkür ederiz.