16.07.2024

İLÇE MÜFTÜMÜZ SN. DR. MUSTAFA FIRAT, İLÇEMİZİN PROTOKOL ÜYELERİ VE KIYMETLİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI KAPSAMINDA TUTULAN DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı saat 21:00'da İlçe Devlet Hastanesi eski hizmet binası önünden, Hükümet Caddesinden, Atatürk Anıtına kadar Milli Birlik Yürüyüşü ile başladı. Saat 21.30 İlçemiz Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Müftülüğümüz Sungurbey Camii İmam Hatibi Ergül CAN tarafından Kuran-ı Kerim Tilavetiyle devam etti. İlçe Müftümüz Sn. Dr. Mustafa FIRAT ise İlçemiz Cumhuriyet Meydanında protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın Aminleri eşliğinde 15 Temmuz şehitlerine dua ettiler.