12.11.2021

PERTEK HAFIZLIK KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞE NEFES PROJESİ KAPSAMINDA FİDANLA BULUŞTU

11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı "81 İlde 81 Bin Hafız Fidanla Buluşuyor" sloganı ile destek kampanyası başlattı. Pertek Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerimiz GELECEĞE NEFES, DÜNYAYA NEFES! PROJESİNE DESTEK VERDİ.
 Tunceli İl Müftülüğü kampanyaya destek amacıyla Pertek Erkek Yatılı Kur'an Kursu hafızlık öğrencilerini Munzur Üniversitesi Kampüsünde düzenlenen  fidan dikim etkinliğinde fidanlarla buluşturdu.
Etkinliğe, İl Müftümüz Sn. Şevket Dilmaç öncülük ederek Pertek İlçe Müftüsü Mustafa Fırat, İl Müftü Yardımcısı Yunus Güleç, Pertek Erkek Yatılı Kur'an Kursu Öğreticisi Fethi Alp ile  İl Müftülüğü Şube Müdürü ve personeli de katıldı. Etkinlik sonrası Hafızlık Öğrencilerine yemek ikramında  bulunuldu.