14.06.2022

İlçe Müftümüz Sn. Mustafa FIRAT Jandarma Genel Komutanlığının 183. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Pertek İlçe Jandarma Komutanlığının düzenlediği programa katıldı. Programda dua eden İlçe Müftümüz Hürriyet ve İstiklaline aşık olan bu aziz milleti bir nefes hürriyetsiz, bir saniye istiklalsiz bırakmaması için dua ederken; Vatan, Millet, Ezan, Bayrak, Birlik ve Beraberliğimiz, din ü devlet, mülk ü millet, İstiklal ve istikbalimiz için en yüce varlığı olan canlarını feda ederek şehadet mertebesine ulaşan başta askerlerimiz ve polislerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua etti. Sınırlarımız içinde ve dışındaki hainlerin tepesine pençesini indiren kahraman güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize de muvaffak olmaları için duada bulundu.