24.05.2021

MÜFTÜ GÜLEÇ'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İLÇE MÜFTÜSÜ GÜLEÇ RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYINLADI

Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayınlayan İlçe Müftümüz Sn. Yunus GÜLEÇ mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Bayramlar, sevincin, mutluluğun, insanı insan yapan değerlerin ve güzelliklerin en üst düzeyde paylaşıldığı günlerdir. İnsana, iyiyi, güzeli ve doğruyu gerçekleştirme gibi ağır bir sorumluluk yüklenmiştir. İnsan, insanlığını en iyi şekilde gerçekleştirmek için bu dünyadadır. Tek sermayemiz, ömür denilen kısa zaman dilimidir. Elimizdeki bu fırsatı iyi değerlendirmek, bize mutluluk getirecektir.

İnsanız; yanlışlarımız, hatalarımız kusurlarımız vardır. Sevdiklerimizin, büyüklerimizin, dostlarımızın, kardeşlerimizin gönlünü incitmiş olabiliriz. İşte hatalarımızı tamir etmek, kırılan kalpleri sevgi ile onarmak için bir fırsat…Yanlarına gidemesek de arayarak gönül köprülerini yeniden yapalım.

Cenabı Hakk Ramazan imtihanını kazanıp ta (ki kazandığımızı ümid ediyoruz) bizi bayrama eleştirdiği gibi ömür imtihanını kazanıp ta ahireti bayram olardan eylesin.

Bizlere İslamın göz bebeği Kudüs'ün terör devleti katil İsrail'in işgalinden kurtulup özgürlüğüne kavuştuğu hakiki bayramlar yapabilmeyi nasib eylesin.

Bu vesile ile başta Pülümür'lü hemşehrilerimiz olmak üzere Ramazan Bayramınızı kutlar, bu müstesna zaman dilimlerinin tüm İslâm Aleminine birlik, beraberlik ve huzur getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim, dua eder, dua beklerim.

Yunus GÜLEÇ

İlçe Müftüsü