01.07.2021

TDV VEKALETLE KURBANA İLK BAĞIŞ İLÇE MÜFTÜMÜZDEN…

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” teması ile başlatmış olduğu 2021 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonunda Pülümür’de ilk kurban bağışı, İlçe Müftüsü Yunus GÜLEÇ tarafından yapıldı.

📌İlçe Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı görevlisi Cihat HAN’a Vekâletle Kurban bağışını yapan Müftü Güleç, amaçlarının farkındalık oluşturarak vatandaşları kampanyaya teşvik etmek olduğunu dile getirdi.

📌Sayın Güleç vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşları Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek olmaya davet etti.

Müftü Güleç;Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan kampanyanın 28 yıldır devam ettiğini, Kurban bağışı organizasyonu ile sadece geçen yıl 74 ülkede ve 308 bölgede kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek “Amacımız, yurt içinde ve yurt dışında yardım eli uzanmayan kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak ve gönül köprüleri kurmak.” dedi.