28.07.2021

MÜFTÜ GÜLEÇ'İN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI

🔷️MÜFTÜ GÜLEÇ'İN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI

⚘Kurban Bayramı dolayısı ile mesaj yayınlayan Pülümür Müftüsü Sn. Yunus GÜLEÇ mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Muhterem Dostlarım!

Geçmişten günümüze, içerisinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran Kurban bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. Kurban ibadeti, kişinin manen Allah’a yakınlaşmasına vesile olurken, mali yönüyle de sosyal dayanışmayı güçlendirir, insanları birbirine yakınlaştırır. Bayramlar, aynı zamanda birer muhasebe günleridir. Geçen bir yılın muhasebesinin yapıldığı gibi fakirlerin, kimsesizlerin, hastaların, ihtiyaç sahiplerinin düşünüldüğü, onların dertlerine çareler arandığı günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Pülümür'lü kardeşlerim olmak üzere bütün Âlem-i İslâmın Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesine, bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."